Çukur/ Azeri i shpreh Karaxhasë ndjenjat

Familja Koçovallë ndodhet e tëra nën arrést, ndërsa pjesa tjetër në kërkim. Lagja ka mbetur pa mbrojtje pasi u kanë marrë të gjithë djemtë dhe burrat. Ky është një plan i Çatajit për të fshírë Çukurin nga harta e Stambollit. Nga komísariati Akëni telefonon Selimin dhe i tregon se çfarë u ka ngjarë. Sipas Akënit ai vetë nuk ka gjasa që të dalë më prej aty, ndàj i lë porosi Çukurin babait dhe xhaxhait të tij, Xhumalit.

Por plani i Çatajit shtrihet më gjerë se kaq. Ai paguan persona të ndryshëm vetëm që të màskohen, të bëjnë mízori të dukshme nëpër qytet dhe në fund të çdo mízorie të lënë  shenjën tipike të Çukurit. Kështu, pjesa tjetër e pafajshme e Stambollit do besojë se me të vërtetë Çukuri qenka kaq i rrezíkshëm sa përflitet lart e poshtë. Në të gjitha pamjet televizive, shfaqet krímínelë që dhùnojnë në pabési banorët e thjeshtë të Stambollit.

Sakaq, çmimi i lartë që Çataji ka vendosur në shpërblim të kùfomés së Jamaçit, ka ngItur në këmbë një pjesë të mirë të qytetit gjigant të tyre. Jamaçi ndodhet në rrézik duke filluar nga salloni i berberit e deri në çdo rrugicë ku ecën. Atij i dalin vazhdimisht persona përpara të cilët duan ta vràsin vetëm që të marrin atë shumë që e bën çdo kënd të pasur. Lajmin e shpërblimit e merr vesh edhe Karaxha.

Karaxha mërzítet shumë kur mëson nga Xheneti vështírësitë që po kalon familja e saj, ndonëse nuk kanë bërë në të vërtetë asgjë. Ajo merr të shkojë menjëherë në komísaríat por Azeri nuk e lejon të jetë e vetme në këtë situatë. Ai shkon së bashku me të dhe tregon kujdes në çdo hap. Pa fshéhur më aspak Azeri i lë të dijë Karaxhasë se përkujdesja e tij ndaj saj dhe fríka se mos i ndodh gjë vjen për faktin që ajo tashmë i ka sùndùar zemrën.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*