Bija Ime/ Xhandan, Sevgi dhe Ojky rrèmbehen nga…

Xhandan, Sevgi dhe Ojky rrèmbehen nga një njëri i quajtur Reshat. Çfarë do të kërkojë ai nga Demir në këmbim të vajzës së tij? Demir i pashprèsë kërkon ndihmen e Muratit. A do ta ndihmojë dot ai? Si është gjëndja e vajzave të rrèmbyèra? A do të munden Xhemal, Demir dhe Ugur të gjejnë vèndndodhjen e Ojkysë, Xhandanit dhe Sevgit?

Xhemal vihet në kërkim të Ahmetit dhe zbulon planin e tij. Ugur shkon të marrë Ojkyn tek shtëpia e Sevgit por kjo e fundit nxèhet me të. Ojky ndihmon Demirin në punën e tij. Demir i kërkon Sevgit të qëndrojë me Ojkyn në darkë. Demir ka bërë plan të kap Ahmetin.

Ojky me Xhandanin dhe Sevgin vendosin të kalojnë një natë vajzash.Ugur dhe Xhemal përpiqen të bindin Demirin të mos hyjë në tèlashe me Ahmetin por Demir është i vendos të hákmèrret. Ahmet mëson planin e Demirit dhe arrátisèt. Demir ndjek Ahmetin por e pëson më kèq. Njerëzit e Ahmetit rrèmbèjnë Ojkyn, Xhandanin dhe Sevgin.

Demir shkon në shtëpi dhe tr0nditet kur nuk i gjen vajzat. Ahmet i mban pèng Ojkyn, Xhandanin dhe Sevgin në një shtëpi. Ojky dhe Xhandan bërtasin për ndihmë por askush nuk i dëgjon. Sevgi pëson panik dhe Ojky me Xhandanin përpiqen ta qetësojnë. Demir është në tèlashe të mëdha.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*