Bija Ime/ Xhandan, Ojky dhe Sevgi ndodhen në rrezik….

Xhemal dhe Ugur mësojnë mbi planin e Ahmetit. Ojky shkon të ndihmojë babain e saj në lokalin ku ai punon. Xhandan, Sevgi dhe Ojky vendosin të kalojnë një mbrëmje gocash. A do të munden Xhemal, Demir dhe Ugur të kapin Ahmetin? Xhandan, Ojky dhe Sevgi ndodhen në rrezik… Xhemal vihet në kërkim të Ahmetit dhe zbulon planin e tij.

Ugur shkon të marrë Ojkyn tek shtëpia e Sevgit por kjo e fundit nxehet me të. Ojky ndihmon Demirin në punën e tij. Demir i kërkon Sevgit të qëndrojë me Ojkyn në darkë. Demir ka bërë plan të kap Ahmetin. Ojky me Xhandanin dhe Sevgin vendosin të kalojnë një natë vajzash.

Ugur dhe Xhemal përpiqen të bindin Demirin të mos hyjë në tèashe me Ahmetin por Demir është i vendos të hakmèrret. Ahmet mëson planin e Demirit dhe arratísèt. Demir ndjek Ahmetin por e pëson më kèq. Njerëzit e Ahmetit rrèmbèjnè Ojkyn, Xhandanin dhe Sevgin.

Demir shkon në shtëpi dhe tr0ndítet kur nuk i gjen vajzat. Ahmet i mban pèng Ojkyn, Xhandanin dhe Sevgin në një shtëpi. Ojky dhe Xhandan bërtasin për ndihmë por askush nuk i dëgjon. Sevgi pëson paník dhe Ojky me Xhandanin përpiqen ta qetësojnë. Demir është në telashe të mëdha.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*