Bija Ime/ Nesër seria e fundit, ja si përfundon seriali më i ndjekur i momentit

Xhandan merr si surprizë nga Demiri fustanin e nusërisë që ka ëndërruar gjithë jetën. Ndërkohë Xhemal, Ugur dhe Demir kërkojnë ndihmen e komisarit. Çfarë po ndodh me ta? A do të arrijnë Demir dhe Ugur të martohen me dashuritë e jetës së tyre? Po Ojky a do tw mundet që më në fund të jetojë e lumtur me familjen e saj?

Demir i dërgon surprizë Xhandanit fustanin e nusërisë. Xhandan dhe Sevgi bëhen nuse dhe shkëlqejnë me fustanet e nusërisë. Ugur mahnitet kur e sheh Sevgin nuse dhe nuk i heq dot sytë prej saj. Xhandan me Demirin dhe Sevgi me Ugurin martohen në një dasmë të thjeshtë por të bukur mes familjarëve dhe miqve.Image result for kizim final bolum"

Demir i premton Xhandanit një jetë të bukur pas martesës. Të gjithë kërcejnë të lumtur. Ojky është e lumtur që tani ka një familje dhe njerëz që e duan me gjithë shpirt. Ojky, Xhandan dhe Demir nisin jetesën në shtëpinë e re pas dasmës.

Ojky e thërret Xhandanin nënë. Xhandan emocionohet. Ojky i kërkon Demirit t’i tregojë një përrallë. Demir tregon historinë e jetës së Ojkyt dhe telenovela përfundon me një fund të lumtur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*