Bija Ime/ Demir merr një surprizë aspak të këndshme…

Xhemal merr vesh për fatkèqèsinë që i ka ndodhur Demirit dhe menjeherë shkon për t’i ofruar ndihmen e tij. Si po shkon marrëdhënia e Xhandanit dhe Demirit? Çfarë plani kanë menduar Xhemal, Demir dhe Ugur? Demir merr një surprizë aspak të këndshme…

Ojky dhe Demir mbeten në mes të rrugës pa shtëpi. Demir tr0nditet kur sheh shtëpinë e tij dhe çdo send të djègur. Demir me Ojkyn dhe Xhandanin shkojnë të jetojnë në shtëpinë e Ugurit. Ojky mërzitet shumë por Xhandan e qetëson. Demir mëson se shtëpinë e tij e ka djègur Ahmeti.

Ai nxehet shumë nga situata dhe ia nxjerr inatin Xhandanit. Xhandan largohet nga shtëpia e Ugurit pasi ndihet e ofènduar. Ojky është e shqetësuar për të ardhmen. Demir i premton se do t’ia nisin nga fillimi. Murat i ofron ndihmën e tij Xhandanit por ajo nuk pranon.

Xhemal mëson që Demirit i është djegur shtëpia dhe shkon ta ndihmojë. Ai i blen rroba dhe sende të reja për në shkollë Ojkyt. Ojky mëson se Xhandan nuk do jetojë më me to dhe mërzitet. Demir vendos të hakmèrret ndaj Ahmetit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*