Bija Ime/ Demir bëhet xhelóz kur dëgjon Xhandanin duke folur me Muratin

Demir i premton Ojkyt që ata do t’ja dalin mbanë dhe do t’ja nisin nga fillimi. Xhemal mëson për fatkèqsinë që i ka ndodhur Demirit dhe vendos ta ndihmojë. Ai i blen rroba e sende të reja Ojkyt. Ojky takohet me Xhandanin dhe mëson se ajo nuk do jetojë më me to.

Ojky i lutet Xhandanit të qëndrojë por Xhandan vendos të jetojë në një vend tjetër. Ajo i premton Ojkyt që do takohen shpesh. Demir kërkon të hákmèrret nga Ahmeti. Xhemal dhe Ugur përpiqen ta bindin Demirin të mos merret me Ahmetin që ai të mos futet në telashe.Related image

Demir e ka ndarë mendjen. Ahmet kèrcènon Xhemalin që të tërheqë dènóncimin në polici. Demir shkon në klinikën e Xhandanit dhe i kërkon të kthehet dhe të jetojë bashkë me ta. Xhandan nuk pranon dhe ja vë fajin Demirit i cili kërkoi divórcin.

Demir bëhet xhelóz kur dëgjon Xhandanin duke folur me Muratin. Ojky sheh makth në gjumë dhe Demir i qëndron pranë. Xhemal detyrohet të tërheqë denóncimin në pólici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*