Bija Ime/ Demir arrin të shpëtojë vajzat por Arif i kërkon në këmbim…

Xhandan tenton të arràtiset nga shtëpia ku po e mbajnë péng por nuk ja del dot. Demir filmon një video për Ugurin dhe Xhemalin. Çfarë ka thënë ai? Ugur dhe Xhemal përpiqen që ta ndalojnë atë por pa rezultat. Demir arrin të shpëtojë vajzat por Arif i kërkon në kémbim jetën e tij. Çfarë do të ndodhë me të?

Demir vendos të pranojë kushtin e Reshatit dhe bën një video lamtumire për Ojkyn. Ai i tregon Xhemalit dhe Ugurit kushtin e Reshatit. Demir i kërkon makinën pronarit të tij dhe niset për tek Ojky. Ugur dhe Xhemal mësojnë se Demir ka pranuar kushtin e Reshatit dhe po shkon të japë jetën në kémbim të Ojkyt. Xhemal niset me shpejtësi për të ndaluar Demirin.

Xhandan arràtiset nga shtëpia ku e mbajnë péng dhe shkon në një dyqan ku kërkon të flasë në telefon. Faik arrin ta gjejë Xhandanin dhe e rikthen në shtëpinë ku e mbajnë péng. Ugur sheh videon që Demiri i ka lënë Ojkyt dhe pérlotet. Demir shkon në shtëpinë ku mbahen péng vajzat dhe i shpëton ato. Demir bashkohet me Ojkyn mes l0tësh.

Ojky kupton që Demir do vetësakrifikohet dhe i lutet të mos e bëjë. Xhandan puth Demirin në buzë dhe i shpreh dashurinë. Vajzat largohen ndërsa Demir përballet me Reshatin. Reshat i drejton pist0letën Demirit. A do e vràsë ai Demirin? Mbetet ta mësojnë në serinë e rradhës në TV Klan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*