‘Babil’ , seriali më i ri që mblédh në një vend aktorët më të njohur

Serialet turke janë serialet më me bùjë të momentit, duke u renditur të parat për shikueshmëri, para telenovelave spanjolle, italiane dhe braziliane. Shifrat e shikueshmërisë kanë prékur majat e rekordeve, duke pasur një ndíkim edhe në kulturën shqiptare, në mënýrën e të menduarit si dhe njòhjen me jetesën turke.

Telenovela më e re që prítet të dàlë në treg dhe që është prémtuar se do blihet nga stacionet mediatike shqiptare, quhet ‘Babil’. Aktorët kryesorë që do lùajnë rolet më të rëndësishme në këtë serial, janë të gjithë të njòhur për publikun shqiptar, pasi kanë qenë pjesë e të tjera telenovelave të famshme.babİl hashtag on Twitter

I pari i këtij seriali është Halit Ergenç, i njòhur aktualisht si ‘Sulejmani’ në filmin ‘Sulejmani i Madhërishëm’. Pjesëmarrja e tij do jetë edhe në serialin shumë të famshëm ‘Çukur’, i cili do rifillojë së shpejti me sezonin e tij të ri. Përveç ‘Sulejmanit’, aktor tjetër do jetë ‘Rrustem Pashai’ sërish nga filmi ‘Sulejmani i Madhërishëm’, si dhe ‘Sureja’ nga telenovela ‘Nusja nga Stambolli’.

Kastit kryesor i bashkohet ‘Mahidevrani’ nga i njëjti serial me ‘Sulejmanin’ dhe ‘Rustemin’. Dy të fùndit shumë të njòhur do jenë ‘Fermani’ nga seriali ‘Kuzgun’  që u transmetua së fùndmi dhe ‘Asllë’ nga telenovela ‘Dashuri Bardhë e Zi’ që aktualisht po ritransmetohet. Sipas prítshmërive, seriali ‘Babil’ do sjellë shumë aksíon, romancë, dràmë dhe íntriga.Babil [The Choice] | SE2 Episode.2 [ENG><SUB] On Star TV | by Babil | Sep,  2020 | Medium

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*