Anna Lewandowska, sekreti i formës së shkëlqyer të Robert Lewandowskit

Quhet Anna Starchuska por të gjithë e njohin si Lewandowska. Ajo është bashkëshortja e bomberit të Bayernit Robert Lewandowskit dhe mbi të gjitha është sekreti i formës së shkëlqyer që po shfaq sulmuesi polak sidomos në këtë sezon por edhe gjatë gjithë këtyre viteve./Burimi:Supersport.al

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*