Amerikani i Vllaznisë me “zemër shqiptari”, ja thirrja e tij për miqtë

Eshte amerikan por ter.meti i fuq.ishem ne vendin tone duket se ka “prekur” edhe basketbollistin e Vllaznise Johnathan Hudson, i cili ka ndermarre nje nisem si shume shqiptare te tjere.

Me ane te nje postimi ne profilin e tij ne “facebook”, Hudson shkruan se do perpiqet te gjeje ushqim dhe uje per t’ua derguar personave te prekur nga ter.meti.

Per kete ai kerkon ndihmen e miqve te tij ne fb ne menyre qe nje nisem e tille te konkretizohet sa me shpejt. Nje gjest vertete per tu vleresuar nga basketbollisti i Vllaznise. /SportngaBajraktari

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*