AMANETI/Jamani mëson çfarë ka bërë Seheri

Begymi shkon të takojë sërish hallë Sulltanën, të cilën e shikon si rrugën e vètme për të hyrë sërish në zemrën e Alisë, duke mos e pranuar kùrrsesi ndàrjen nga ai. Gjatë qëndrimit në shtëpinë e tyre, Sulltana thotë shkùjdesshëm se Kirazi po tènton ta bëjë për vete Alinë me bukurinë e saj, por e kupton në kohë se çfarë tha dhe ndërron bisedë. Pas pak Begmyi ngrihet për t’u làrguar dhe teksa ndodhet ende në derë duke e përcjellë Kirazi, ajo merr një telefonatë nga shoqja saj detèktive, e cila i tregon se e ka gjètur idèntitetin e Kirazit.

Emri saj është Merjem dhe ajo kërkohet nga pòlícia për dènoncim për vjèdhje si dhe për plàgosje. Nga ana tjetër, Seheri arrin të dalë nga dhoma Jusufit vetëm me ndihmën e Fëratit dhe Alisë, të cilët lùftojnë edhe me trupròjat në oborr, për ta nxjèrrë Seherin fare që aty. Nga shtëpia Jamanit, ato i drejtohet menjëherë jetímores, ku Seheri bashkohet me Jusufin. Ikjen e tyre njëherë e mirë nga shtëpia, e feston më së shumti Ikbali me Zuhalin, të cilat entuziasmohen se planet e tyre funksionuan ashtu siç kanë pritur.

Pròblemi i parë me të cilin përballet Seheri, është mùngesa e një shtëpie, ndaj Fërati kërkon me ngùlm që ato të qëndrojnë në shtëpinë e tij. Fjalën e Fëratit e kùndërshton Aliu, i cili mendon se sìguria është më e madhe në shtëpinë e tij, ndaj lajmëron menjëherë Kirazin për t’i thënë se do kenë miq ndaj të përgatitet për darkë. Kirazi trànsmeton làjmin tek Sulltana, e cila fillimisht nèvrikoset që Aliu e lajmëroi Kirazin dhe jo atë vetë, e më pas nèvrikoset për faktin që Aliu po sjell sërish miq në shtëpi, si të mos mjàftonte Kirazi.

Kjo e fundit, çuditet dhe lumturohet kur shikon Jusufin në oborr. Jusufi menjëherë e përqafon, i tregon Seherit se kush është dhe Seheri e falenderon me zemër për ndìhmën që i ka dhënë kur e ka gjètur në mes të rrugës të vetëm. Brenda në shtëpi, edhe Seheri e ndjen që Sulltana i ka shumë rèndë. Pàralélisht, Jamani ka shkuar në shtëpi më vonë, ka mësuar nga Ikbali se Seherin e kanë màrrë dhe menjëherë ka màrrë edhe një telefonatë nga Nedimi i cili i tregon se mùnd ta kenë hùmbur përgjithmonë Jusufin pasi ai dhe Seheri janë zhdùkur pa gjùrmë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*