Grua/Sarpi nuk ka vdékur

November 27, 2020 Tribuna 0

Ardhja e Baharit në shtëpinë e Enverit, ka sjellë shumë lumturi për Enverin vetë, por shumë strés për Hatixhenë dhe Shirinin. Çdo fjalë dhe veprim […]